Electronics in een Formula Student Auto

January 21, 2015

In het Electronics Department is verantwoordelijk voor het deel van de auto die zich als het menselijk zenuwstelsel gedraagt. De sensoren verzamelen gegevens, die worden doorgevoerd langs de bedrading (zie afbeelding) naar de Electronic Control Unit (ECU). Deze ECU ontvangt, verwerkt en verstuurt informatie, en functioneert dus als een brein van de auto. Verder zorgen de electronics voor veel veiligheidssystemen, zodat de bestuurder veilig kan rijden. Bijvoorbeeld, het Accumulator Management System (AMS) monitort constant de temperatuur van en spanning over de accucellen. Alle software én hardware worden overigens zelf ontworpen bij FS Team Delft.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

January 24, 2018

December 26, 2017

December 23, 2017

December 20, 2017

December 9, 2017

December 1, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us

© 2019-2020 by Formula Student Team Delft

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle